За продажба Къща в стопанство, Krupina, Krupina, Словакия, Krupina

За продажба - Cod. 30288

  • Типология: Къща в стопанство
  • Област: 2710 m²
  • Номер на стая: 3
  • Етаж: 2

Романтична къща в скута на природата

Тази красива романтична двойна къща е подходяща за целогодишно живеене или като сезонен страна вкъщи. Той е разположен на 7 км от областния град Krupina (8000 жители). Заобиколен от 2 страни от гора с прекрасна гледка, то със сигурност е чудесно място за почивка, екскурзия, мотоциклети, берат гъби или просто да бъде. Често можете да видите елени от градината.

Да бъдеш на 10 минути с кола от град Krupina и 5 минути до Bebrava на резервоар за вода, където можете да плувате или да отидете на риболов, това място е идеален за хора, които искат собствено пространство, много природа наоколо, но също така в близост до гр услуги и магазини.

Разширена близост предлага посещение на една стара минна град Банска Štiavnica, много стари замъци и руини от замъци около (до 30 минути с кола), езера, естествени езера, изглед към планината, елен-гори, турове и други забележителности.

В ограден парцел измерва 2710 кв.м. Има две къщи, разположени там. Много хубаво tufaceous изба близката една от къщите могат да бъдат разширени, както е необходимо. Каменна пещ на тераса на по-малката от къщите могат да бъдат използвани за bread- или пица-печене. Има възможност да се завърши на тавана за допълнително пространство. Има една стара вкопана добре на имота. Къщата се отоплява с cordwood.

Мястото се нуждае от реконструкция. New печка нуждае OT бъдат инсталирани, както трябва да бъде изкопан три метра по-дълбоко, инсталирана водна помпа и водопроводни тръби доведени до къщата (само на няколко метра). Не е в канализацията, а Спол източване, въпреки септична яма може да се изгради или закупени и инсталирани лесно. Всички тръби за вода и канализация вече са вградени в къщата. Той просто трябва да бъде свързан към / от чужбина. Пътят до къщата е асфалтиран, само за последните няколко метра се metalled.

За повече подробности за къщата, не се колебайте да се свържете с мен. обхванати всички услуги на агенции за недвижими имоти. Няма допълнителни плащания. Контакти на местните дружества, община и занаятчии предвидени. Ние също така предоставя връзки към местните хора, общности и информация.

Ще се радваме да се запознаем :).

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB