За продажба Мансарда, Vazec, Liptovsky Mikulas, Словакия, 871

За продажба - Cod. 27628

  • Типология: Мансарда
  • Област: 480 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 2

Modern Новопостроена едноетажна къща с жилищна мансарда в тих район на село Važec под Високите Татри в Словакия е подходящ за взискателни клиенти или голямо семейство. Благодарение на жилищна площ от 480 кв.м., 8 жилищни стаи и луксозен място в близост до Високите Татри, това е възможно да се използва имота като пенсия за развлекателни цели. Бунгалото се намира на плосък ограден парцел с площ от 2500 кв.м.
На първия етаж на новата бунгалото построен през 2012 г., е основният ден част с голям хол, отделна кухня с килер, 4 дневни, баня с вана и душ, тоалетна, мокро помещение и гараж за две коли. В хола с площ от 43.8 кв.м. и висок таван се поставя гореща камина свързан с отоплението подово в тази стая. Дневна е свързан към градината и към терасата в близост до голяма кухня, с красива гледка към Високите Татри.
Има и други жилищни помещения, достъпни от галерията горе всекидневната, на тавана на тази къща. Основна спалня с площ от 51.3 кв.м. е свързан с отделен голям гардероб. От другата страна е друг дневна с площ от 30.8 кв.м. и офис с площ от 19 кв.м.
Цялата сграда е построена от качеството Ytong зидария, готов с дървена дограма. Сградата се отоплява с локално парно на газ. ден част на първия етаж е оборудван с керамични плочки и жилищни помещения са оборудвани с ламиниран паркет. На втория етаж е оборудван с дървени подове.
Наличност на сградата е на около 15 минути с кола от Високите Татри, или около 20 минути с кола от ски курорт Ясна или аквапарк Tatralandia на.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB