За продажба Сграда, Zlaté Moravce, West Slowakia, Словакия, Zlaté Moravce 5

За продажба - Cod. 26462

  • Типология: Сграда
  • Област: 8663 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 1

Предлагаме уникален имот: еднофамилна къща / вила с басейн, на 8663 m 2 земя с прикрепен производствено хале, складове, със собствена градина и парк с артезиански източник. Парцелът е равен, напълно ограден, добре поддържан и предлага голямо разнообразие от приложения. Допълнителна разширяване и закупуване на съседните имоти във всички посоки е възможно.
Най бъде преместен място на къщата от главния път, както и красив горски парк в предната част на сайта, се използва за по-висока степен на мир и подкрепа на личния живот. Просторният гаража предлага място за две коли вътре и кола под навес отвън. Гаражът има напълно оборудвана фитнес в допълнение към отделна стая. Използвайте Surface 77m2. Собствен път асфалтов достъп по цялата собственост.
Гаражът и къщата обграждат терасата с басейн, барбекю и градина езерце с риба. На голямата тераса предлага много лично и спокойно място за почивка. Бетонният басейн е 7x4 метра и е оборудвана с автономна система за филтрация и капак.
Къщата е с площ от 257 m2. Материал: уволнен тухли Wienerberger, Брамак керемиди, прозорци и врати, изработени от дърво марка. Почвата е последователно снабден с италиански теракот и ламинат. Къщата е свързана с природен газ, затоплянето ще с подово отопление с допълнителна възможност за принудително въздушно отопление с от вградената хол, камина на дърва.
В, намиращ се в задната част на имота, индустриална част, 530 m2 производствена зала с няколко допълнителни складове, търговски сгради и навеси построена. Допълнителната постройка до Спечели полезна площ 280 m2. Сградата е с газова връзка, височина на тавана 3-4.5 м. Апартаментният комплекс предлага още по-престижни офиси, тоалетни, както и заверено боя щанд. (Целта е била използвана в миналото като автосервиз.)
В индустриалния част от градината, артезиански източника и тревна площ от 1800 m2 се присъединява. Овощната градина е проектирана така, че да може да предложи на всички видове местни плодове по време на цялата вегетация.
На лицевата страна на размера на имота, на равен терен, напълно развита инженерна мрежа (вода, газ, ...), удобното си местоположение (само 120 километра, директна връзка на магистрала до австрийската граница) и близостта до магистрала R1, този сайт предлага широка спектър от приложения. Ние също така се осигури необходимата правна подкрепа при придобиване на имущество на място и на разположение на вашите въпроси може да имате. Цената е по договаряне.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB