Под наем Вила, Lukavica, Banská Bystrica, Словакия, Lukavicka cesta 4

Под наем - Cod. 25301

  • Типология: Вила
  • Област: 2413 m²
  • Номер на стая: 11
  • Етаж: 2

Изключителна вила под наем в тихо и спокойно място с чудесна частен имот. Къщата се намира в Лукавица - 15 минути с кола до Zvolen или Банска Бистрица. Близо е град Sliač с пълни услуги (здравеопазване, фармация, храна, училище, църква, влак / автобус, аерогара, магазини, кафенета, ресторанти, голф, конна езда, спа).

Лукавица е малка, приятна и спокойно село, къщата е в края на селото, така че там е наистина страхотно уединение. Площта е около деветстотин и шестдесет m2. Къщата е подходяща за толкова, колкото 12, а също и повече хора.

Приземен етаж - антре, тоалетна, килер, ателие с камина, кухня с spense. Кухнята е с високо качество Corian бюфета. Има и една спалня с баня с тоалетна, зимна градина (води до двоен гараж), голяма дневна и тераса.

На 1-ви етаж има 4 стаи, всяка остроумие тераса и една голяма стая с кухненски кът и тераса. Също 2 бани с тоалетни са на 1-ви етаж.

В сутерена има пералня, техническо помещение, помещение за излагане на стоки, басейн с душ, сауна с душ, WC и следващите 2 стаи. Човек трябва също фитнес машина.

Къщата разполага с гараж за две коли с вход от градината, а също и от къщата. Интериорът е много хубаво и топло, благодарение на чисти материали. Къщата е с дървена дограма евро, подът е дюшеме, ламиниран паркет или настилка. Стълбището има дървена облицовка.

Отоплението се осигурява с термопомпа и електричество. Някои от стаите имат подово отопление. подгряване на вода се осигурява слънчево отопление и термопомпа.

Около къщата има наистина хубава градина и тенис корт / баскетболно игрище с фалшива трева, също собствен кладенец. Къщата разполага със собствена канализация резервоар.

Къщата е подходяща за семеен живот, релакс или като мястото компания.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB